31 Ekim 2013 Perşembe

Sağlıklı Kilo verme ve Kilo Nasıl Verilir ?


Armut Tipi Kadınların Saglıklı Kilo Vermesi


Saglıklı kilo vermeyi bir cok kişi ister, saglıklı kilo nasıl verilir diye merak edenler, öncelikle hangi bölgelerde daha fazla yag birikimi oluyor buna dikkat etmelisiniz. İlk yazımızda sizler için armut tipi vücutlu kadınların kilo vermesi hakkında bir yazı hazırlamak istedik.

Saglıklı kilo verme armut tipi vücutlu kadınlarda, biraz daha zordur. Kilolar, kalça ve basen bölgesinde bulunur. Dar bir bele sahiptirler. Göbekten fazla kilo almazlar ve dar omuzlara sahiptirler. Armut tipli kadınlarda kilo nasıl verilir diye merak ediyorsanız ? Biraz daha sıkı çalışmak gerektigini bilmeniz gerekir.

Armut Tipli Kadınlarda Saglıklı Kilo Nasıl verilir?


Saglıklı kilo verme bu tip bayanlarda aslında çok zor gibi görünse bile bazı egzersizlerle kilo verme süreclerini hızlandırabilirler.

Bu Bayanların yagları basen bölgesinde, kalca ve üst bacak bölgesinde toplandıgı için, bu bölgelerdeki yagı atmanın zor bir iş oldugnu bilmeleri gerekir. Saglıklı kilo verme ve kilo nasıl verilir konusunda armut tipli kadınlar günlük mutlaka bazı egzersizleri yapmallıdırlar.

Armut tipli kadınlar bisiklete cok fazla binmemelidirler. Çünkü bisiklete binmek vücudun alt kısımlarında kas yapar. Daha geniş kalcalara sahip olmaya devam edersiniz. Pilates ve pilatesteki bacak hareketleri kalca ve basenhareketleri oldukca işe yarayacaktır. Saglıklı kilo verme konusunda mutlaka yürüyüşler yapılmalıdır.
Koşu ve yürüyüşü birlikte yapmak armut tipli kadınların alt kısmı için işe yarar egzersizlerdendir. örnegin 2 dk belli, yüksek bir tempoda koşmak, daha sonra 2 dk nefes alıp vererek yürümek basen, kalca ve bacak bölgesinde oldukça işe yarar bir uygulamadır.  Armut tipli kadınlar omuzlarını kuvvetlendirmek istiyorlarsa şınav hareketleri ile omuz ve kol kaslarını güçlendirebilirler ve daha geniş omuzlara sahip olabilirler.

Kilo nasıl verilir diyorsanız, daha kararlı olun ve bol su için, basen bölgesinde yaglanmalar oluşmasın. Pilates ve koşu hareketleri ile mutlaka saglıklı kilo verirsiniz.

Saglıklı Kilo verme ve Armut tipli Kadınlarda Beslenme


Saglıklı kilo nasıl verilir diyorsanız ve Armut tipli vücudunuz varsa, sakın pes etmeyin. Egzersizleri yaptıgınız ilk zamanlar kilolar daha cok göbek bölgesinden gidecektir fakat zamanla basen ve kalca bölgelerinden de incelmeleri fark edeceksiniz. Sadece daha fazla çalışmak gerekiyor.

Egzersizler yaparak biraz daha çalışmak, armut tipli kadınlarda kilo vermek için yeterli olacaktır. Saglıklı kilo vermek için vücudunuz iyi tanımalı ve ona göre bir diyet programı uygulamalısınız, belki bazı egzersizler size kilo verdiremeyebilir dolaysıyla armut tipli bir vücudunuz varsa basen, kalca bölgelerine yag yaktırmak için cabalamalısınız.
Beslenmenize dikkat ederken un ve unlu gıdaların basen bölgesinde biriktigini unutmayın, makarnalar, bazı doymamış karbonhidratlar, hamur işleri, kuruyemişler, çikolata, cips, hamburger gibi zararlı gıdalar dan vazgecin ve daha saglıklı olan cavdar ekmegi, bugday ekmegini tercih edin ve sadece meyve ve sebzelerle ara ögünlernizi oluşturun. Sebze yemekleri ve proteinli yemeklerle de ögünlerinizi düzenleyebilirsiniz. Kilo nasıl verilir diyorsanız su içmekten vazgecmeyin ki basen bölgeleriniz hem gitsin hem de selülitler oluşmasın.

Saglıklı Kilo nasıl verilir diye merak edenler ilk önce vücudunuzu tanıyın ve ona göre harekete gecin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder